Атмосферното налягане е близко до средното за месеца и ще

...
Атмосферното налягане е близко до средното за месеца и ще
Коментари Харесай

Студът ни скова днес! Вижте кога се затопля ПРОГНОЗА

Атмосферното налягане е близо до междинното за месеца и ще остане без основна смяна. През нощта ще е най-вече ясно. Утре ще е най-вече слънчево. До сутринта на обособени места в котловините видимостта ще е понижена. Ще духа сдържан северозападен вятър, който до вечерта ще отслабне и ще се ориентира от югозапад. Минималните температура ще са най-вече сред 4 и 9 градуса, дневните ще се покачат сензитивно и ще са сред 17 и 22 градуса, сочи прогноза на Национален институт по метеорология и хидрология - Българска академия на науките.

Над Черноморието ще бъде най-вече слънчево. Преди обяд ще духа сдържан вятър от запад, който след обяд ще се ориентира от югозапад и малко ще отслабне. Максималните температури ще са 16-18 градуса, колкото на морската вода. Вълнението на морето ще е 2 бала.

Над планините ще е най-вече слънчево. Ще духа мощен, преди обяд краткотрайно плевел северозападен вятър. Бързо ще се затопли и оптималната температура на височина 1200 метра ще е към 12, на 2000 метра - към 6 градуса.

През почивните дни вятърът ще остане югозападен, слаб до сдържан. Затоплянето ще продължи и дневните температури ще надвишават 20 градуса, тук-там в припланинските региони и в Източна България в неделя ще доближават 26-27 градуса. Минималните също ще се покачат.

В събота ще е слънчево с раздрана висока, а в неделя над Западна България ще има и междинна облачност. На обособени места в югоизточните региони и по Черноморието преди обяд ще бъде с ниска облачност или мъгла.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР