Атмосферното налягане днес ще се понижи и ще е значително

...
Атмосферното налягане днес ще се понижи и ще е значително
Коментари Харесай

Високи температури за сезона, няма да има и валежи

Атмосферното налягане през днешния ден ще се намали и ще е доста по-ниско от междинното за месеца. Облачността ще е раздрана, след обяд и по здрач – най-вече забележителна, само че ще се задържи без превалявания. Ще духа сдържан, краткотрайно мощен и стремителен югозападен вятър, като с него в регионите северно от планините температурите доста ще се покачат. Максималните в по-голямата част от страната ще са сред 16° и 21°.

В планините ще е прохладно. Ще духа мощен, по високите и открити елементи до плевел югозападен вятър. Облачността ще е раздрана, след обяд - най-вече забележителна, само че превалявания са малко евентуални. Максималната температура на височина 1200 метра ще е към 11°, на 2000 метра - към 4°.

По Черноморието облачността ще е раздрана, по здрач - най-вече забележителна, само че ще е без превалявания. Ще е прохладно, с сдържан до мощен стремителен вятър от югозапад. Максималните температури ще са 17° - 19°. Вълнението на морето ще е 2 - 3 бала. Температурата на морската вода е 8° - 9°.

На 26.02.2020 слънцето ще изгрее в 07:09 часа и ще залезе в 18:10 часа. Продължителност на деня 11:01 часа.

На 26.02.2020 луната ще изгрее в 08:43 часа и ще залезе в 20:53 часа. Осветеност на диска в 0h UT 8 %. Фаза на луната: след новолуние преди първа четвърт.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР