Атмосферата наистина е много хубава – хем спокойна, хем празнична.

...
Атмосферата наистина е много хубава – хем спокойна, хем празнична.
Коментари Харесай

Милена Бордън: Коронацията е хубав празник, въпреки лошото време

„ Атмосферата в действителност е доста хубава – хем спокойна, хем празнична. При значимите моменти в церемонията всички се смълчаваха и гледаха в екраните, музиката – всички тези неща способстваха доста за един прекрасен празник, макар неприятното време. “

Така доктор Милена Бордън - историк, публицист и член на Консервативната партия във Англия, разказа за Euronews Bulgaria атмосферата около коронацията на крал Чарлз III. Тя споделя от църкавата „ Сейнт Олбанс “, покрай Лондон, която е тясно обвързвана с историята на кралското семейство.

 
Аз бях оня ден в Лондон, навръх Mall - булеварда, свързващ Бъкингамския замък с Уестминстърското абатство. И фактически, хората имаха палатки – не всички, има си избрани места, и върли почитатели на монархията, да спят там и да посрещнат празника.
„ Обяснявам си го с това, че хората желаят да честват, че това е нещо, което ще видят единствено един път в живота си. Не се опасяват от дъжда, забавляват се – един метод на превозване на време в една в действителност невероятна конюнктура “, показа Бордън.

 

Цялото изявление вижте във видеото.
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР