Атмосферата на филма Бързи и яростни“ ще се пренесе в

...
Атмосферата на филма Бързи и яростни“ ще се пренесе в
Коментари Харесай

„Бързи и яростни“ в Бургас, започва международният тунинг фестивал

Атмосферата на кино лентата „ Бързи и гневни “ ще се придвижи в Бургас, тъй като на хоризонта се задава интернационалният тунинг фестивал „ Maska &Адреналин уикенд “. Той ще се организира на 14-16 юли и се провежда със съдействието и поддръжката на Община Бургас.

Едно от най-вълнуващите събития в автомобилния свят ще бъде на Морска гара и паркинга на „ Бургасбус “.

Фестивалът ще започва с авто шествие от 16:30 ч. на 14 юли по ул. „ 24-ти черноморски пехотен полк “ и ул. „ Димитър Димов “. В същия ден ще има дрифт шоу Gimkhana. В него ще се включат едни от най-хубавите водачи, някои от които са носители на шампионски трофеи от надпревари в страната и чужбина. Сред поканените са Алекс Матрицата, Йордан Младенов, Кристиян Карагеоргиев, Ива Русинова, Стефан Зашев. Посетителите ще видят атрактивни демонстрации по разнообразни конфигурации на трасетата, съчетани с шоу стратегия и нощен дрифт. MASKA FESTIVAL продължава на 15 и 16 юли на Морска гара, където ще има обособена Supercar zone. В нея ще бъдат показани едни от най-ексклузивните спортни коли. Друга атракция за публиката ще е Tuning zone, в която всеки ще може да се види по какъв начин автомобилният тунинг се трансформира в изкуство.

Програмата включва още стънт с мотори - адреналинова сила с невъобразими трикове и скокове, както и мил шоу проява. За положителното въодушевление на всички е очакван шоу театър с известни реализатори, актьори и водещи. В програмата ще има неповторимо дрон шоу, танцьори, акробати и още изненади. За всички почитатели на мощните аудио системи е проведена Car audio zone, в която всеки ще може да се допре до най-мощните музикални системи на Балканите.

Демонстрациите ще продължат със Strongest men show, в което най-силните мъже ще покажат своята мощност, устойчивост и умения. Пълна стратегия за събитието и още информация може да намерите тук:https://www.facebook.com/maskabulgaria
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР