Атмосферата е различна. Имаше много хора на стадиона, не спряха

...
Атмосферата е различна. Имаше много хора на стадиона, не спряха
Коментари Харесай

Филип Филипов: Благодаря на публиката, че се завърна на стадиона

Атмосферата е друга. Имаше доста хора на стадиона, не стопираха да поддържат тима, благодаря им от името на тима. Много съм щастлив, доста съм благополучен. Футболът е обществен спорт, за хората. Това сподели Филип Филипов - изп.-директор на ЦСКА във връзка завръщането на последователите на " алените " на стадиона при успеха с 3:1 над Ботев Пд през вчерашния ден.

" Имаме цел, преследваме я. Мисля, че силите са изравени с Лудогорец, ние сме на върха и се надявам по този начин да остане до края ", сподели още Филипов.

" ЦСКА доста пъти беше покрай купата тези 11 години, навядам се да няма фактори, които да ни попречат. Най-важно е спортсменството, който е по-добър на терена той да печели купите ", изясни още Филипов.

Той съобщи още, че тимът е убеден в себе си, има самочувствие и преследва успеха във всеки един мач.

" Аз съм оптимист още през цялото време, когато беше презентиран стадиона и че се стартира работата по построяването на нов съвременен стадион. Както споделих, има стъпки, и виждате, че всекидневно се работи по стадиона ".

Според него внасянето на апортната вноска е огромна стъпка.

" Това очевидно демонстрира какви са желанията на притежателите. ЦСКА ще има съвременен стадион, който дава отговор на условията на УЕФА ", добави още изп.-директор на " алените " в изявление за предаването " Арена спорт ".

Цялото изявление вижте във видеото.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР