Атлетико Паранензе официално обяви привличането на полузащитника Алекс Сантана от

...
Атлетико Паранензе официално обяви привличането на полузащитника Алекс Сантана от
Коментари Харесай

Лудогорец продаде основен играч за 5 млн. лева

Атлетико Паранензе публично разгласи привличането на полузащитника Алекс Сантана от Лудогорец. 27-годишният халф се чака да дойде в бразилския клуб по-късно през днешния ден. Българският първенец ще получи 2,5 милиона евро по договорката и спомагателни бонуси за избрани достижения на футболиста с екипа на новия си тим.
Прочетете още
27-годишният Сантана дойде в Лудогорец с трансфер от Ботафого през юли 2020-а. За двата сезона той стана два пъти първенец на България, във визитката си има и извоювана Суперкупа на България. Тогава разградчани броиха за него 750 хиляди евро.

Трансферът е станал факт преди близо десетина дни, само че съглашението влиза в действие от 1-и август и халфът игра на цялостни обороти в европейските мачове досега.

С изключение на българския му интервал, Сантана е играл единствено и само в родината си, в множеството случаи за съществени тимове като Интернасионал, Крисиума, Гуарани, Парана и последния му тим преди Европа – Ботафого.

Атлетико Паранензе сега е на 5-о място в бразилската Серия А, от която са се изиграли 19 кръга. Но надалеч по-сериозни са упоритостите на отбора в шампионата Копа Либертадорес, където е пред мачовете с Естудиантес (Аржентина) на четвъртфинал.


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР