Атлетико Мадрид записа втора поредна победа от старта на сезона,

...
Атлетико Мадрид записа втора поредна победа от старта на сезона,
Коментари Харесай

Атлетико напомни как обича да печели

Атлетико Мадрид записа втора поредна победа от старта на сезона, откакто завоюва в семейството на Елче с обичания си резултат - 1:0. Единственото попадение в мача осъществя Анхел Корея в 39-ата минута. Аржентинецът стартира ослепително сезона и това е трети негов гол за новата акция, като той е осъществил всички попадения на Атлетико.

При завръщането на публиката на “Уанда Метрополитано” страстите бяха още по-големи, защото на терена бе показан и трофея от извоюваната шампионска купа. Това въодушеви “дюшекчиите” да стартират интензивно. Високото движение обаче не се резервира дълго, защото в Мадрид бе 35 градуса и последователно двата тима заиграха в по-спокоен темп.

Атлетико имаше преимущество, само че ситуациите пред вратата на гостите бяха необичайност. В 39-ата минута вратарят на Елче Кико Касийя провали тима си. Родриго де Паул пусна дълго подаване към сънародника си Корея. Вратарят излезе, само че изцяло се размина с топката и за нападателя не бе огромен проблем да прати топката в мрежата.

След почивката Касийя опита да се реваншира и направи положителни спасявания след удар с глава на Хименес и изстрел на Караско. След час игра на терена се появиха и Луис Суарес и Кийрън Трипиър, които късно се включиха към подготовката.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР