Атлетико Мадрид спечели с 2:1 домакинството си на Реал Сосиедад

...
Атлетико Мадрид спечели с 2:1 домакинството си на Реал Сосиедад
Коментари Харесай

Отново брилянтен Гризман поведе Атлетико в сблъсъка с Реал Сосиедад

Атлетико Мадрид завоюва с 2:1 семейството си на Реал Сосиедад в мач от предпоследния 37-и кръг на Ла Лига. Домакините взеха преднина посредством превъзходно попадение на Антоан Гризман (37’) през първата част, а Науел Молина (73’) удвои, а в края на срещата Александър Сьорлот (88’) вкара почетното попадение за гостите.

Срещата на предложи кой знае какъв брой страсти на почитателите в първия половин час, като двата отбора не успяваха да доближат до някакви по-сериозни положения пред двамата вратари. “Дюшекчиите ” обаче в типичния си жанр през този сезон съумяха да излязат напред след момент на брилянтност от Антоан Гризман, който проби отдясно, влезе леко към централната част и с прелестен удар с левия крайник свари изцяло неопитен Алекс Ремиро, а топката влетя в мрежата за 1:0.

Те имаха добра опция да удвоят преднината си при започване на втората част, когато Серхио Регилон се възползва от своята скорост и доближи до пас в пеналта, само че ударът му бе избавен от стража на баските. Последва ново мъртвило откъм някакви по-драматични събития, с цел да се стигне до 73-ата минута, когато Науел Молина се възползва от чудесно този път подаване на Гризман и осъществя след контраофанзива второто попадение за играчите на Диего Симеоне.

Гостите от Реал Сосиедад въпреки всичко на собствен ред съумяха да стигнат до попадение на Александър Сьорлот в края на срещата, само че силите им стигнаха единствено до толкоз. И двата отбора към този момент са си подсигурили по този начин мечтаното присъединяване в Шампионската лига през идната акция, откакто Атлетико Мадрид заема третото място в класирането на Ла Лига със своите 76 точки и даже могат да изпреварят Реал Мадрид, в случай че “лос бланкос ” не завоюват последния си дуел след седмица. Реал Сосиедад пък е четвърти с 68 пункта, само че са недостижими от Виляреал, който загуби днешния си мач против Райо Валекано.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР