Атлетико Мадрид спечели с 1:0 гостуването си на Атлетик Билбао.

...
Атлетико Мадрид спечели с 1:0 гостуването си на Атлетик Билбао.
Коментари Харесай

Атлетико Мадрид би в Билбао и излезе трети

Атлетико Мадрид завоюва с 1:0 гостуването си на Атлетик Билбао. Антоан Гризман вкара единствения гол в мача при започване на второто полувреме. Това е и първо, откакто още веднъж подписа за непрекъснато с клуба. Така Атлетико изпревари с две точки баските и излезе на трето място в Ла Лига. Тимът на Диего Симеоне има 19 точки – с три по-малко от водачите Реал Мадрид и. Те се срещат в Ел Класико тази вечер.

Първото полувреме беше скучно и без прецизен удар във вратите. Алваро Мората пък вкара топката в мрежата, само че ВАР видя нарушаване в офанзива.

Две минути след паузата Мората напредна отдясно и откри Гризман, който вкара за 0:1. Атлетико изпусна мача от контрола си в 70-ата минута, когато беше заменен вратарят Ян Облак. Той падна неприятно и се наложи Симеоне да пуска в игра Гърбич.

В края баските натиснаха доста крепко и имаше няколко любопитните обстановки Първо Гърбич избави страховит удар на Раул Гарсия. После реферът отсъди дузпа. Оказа се обаче, че топката е блъснала не ръката, а главата на бранител и ВАР анулира дузпата.

В 9-минутно продължение домакините имаха отличен късмет да изравнят, само че бранител на столичани спря с тяло топката на голлинията. Ударът още веднъж беше на Раул Гарсия.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР