Атлетико Мадрид се наложи над Атлетик Билбао с 1:0 на

...
Атлетико Мадрид се наложи над Атлетик Билбао с 1:0 на
Коментари Харесай

Атлетико пречупи баските от Билбао с гол на Гризман

Атлетико Мадрид се наложи над Атлетик Билбао с 1:0 на „ Метрополитано “ в мач от 22-ия кръг на испанската Ла Лига. Единственото попадение в срещата бе дело на Антоан Гризман, който осъществя 11-ото попадение против този противник в Ла Лига. Французинът не е отбелязвал повече голове против никой различен собствен противник.

Двубоят стартира с напън от страна на домакините, само че в първите минути на дуела не се стигна до чисто състояние пред някоя от двете порти.

Яник Караско си освободи пространство за удар в наказателното поле на Билбао в 38-ата минута, след което шутира, само че Хулен Агиресабала отрази по впечатляващ метод.

Второто полувреме също стартира с напън от страна на Атлети. В 59-ата минута Коке стреля от далечна отдалеченост, само че ударът му бе блокиран от защитник на гостите.

Антоан Гризман потегли на независим рейд в 73-ата минута, който приключи с компактен удар в долния десен ъгъл. Агиресабала се оказа беззащитен в обстановката и топката влезе във вратата.

След нова солова акция на Гризман в 90-ата минута, французинът проби отляво в наказателното поле и стреля, само че топката прелетя около десния непряк дирек.

След този триумф Атлетико Мадрид натрупа 41 точки и се намира 4-о място в Ла Лига, до момента в който Атлетик Билабо е на 7-а позиция с 32 пункта.
 
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР