Атлетико (Мадрид) съсипа градския си съперник Реал в приятелски мач

...
Атлетико (Мадрид) съсипа градския си съперник Реал в приятелски мач
Коментари Харесай

Атлетико разказа играта на Реал в САЩ

Атлетико (Мадрид) унищожи градския си противник Реал в другарски мач от " Интернешънъл чемпиънс къп ", игран в Ню Джърси. " Рохибланкос " победиха отбора на Зидан със 7:3!
 Жоао Феликс: Получих доста препоръки от Кристиано
Жоао Феликс: Получих доста препоръки от Кристиано

" Нямам самообладание да играе против Азар "

Още в първата минута новата звездна покупка на Чоло Симеоне - Жоао Феликс, асистира на Диего Коста за 1:0, топката рикошира в Серхио Рамос и влезе във вратата на Тибо Куртоа. В 8-ата минута и самият Феликс се разписа. Анхел Кореа смути още повече последователите на " белите ", правейки 3:0 в 19-ата минута.

Десетина минути по-късно Саул Нигес лиши топката след поредна неточност на Реал и незабавно я изпрати към Диего Коста, който още веднъж не сгреши и вкара четвърти гол за Атлети.

В самия завършек на полувремето основният арбитър Логан Браун свири дузпа за Атлетико. Тибо Куртоа избави следващ рисков удар, насочен от Жоао Феликс, само че при разбъркването в наказателното поле Коста бе спънат. Бразилецът с испански паспорт самичък осъществя дузпата, оформяйки хеттрика си.

Второто полувреме също не стартира по най-хубавия метод за Реал. Още 6 минути след старта му Диего Коста продължи с наказателната си акция. Този път той бе изведен от Жоао Феликс.

В 59-ата минута Реал въпреки всичко съумя да върне едно попадение. Еден Азар центрира и Начо от близко засече топката във вратата на Облак.

В 65-ата минута Дани Карвахал извърши жестоко нарушаване против Тома Льомар, а по-късно и самият той бе изритан в тил. Последва съществено меле сред играчите на двата тима, а съдията реши да изгони и Карвахал, и Диего Коща и да остави двата отбора с по 10 индивида на терена.

Въпреки резултата и понижения състав момчетата на Чоло Симеоне демонстрираха, че не са се отказали. В 70-ата минута Витоло вкара седмия гол за " дюшекчиите ", тръгвайки от центъра той размина няколко играчи на " белия балет " и означи по земя за 7:1.

Пет минути по-късно реферът свири дузпа и за Реал. Тя бе свирена за нарушаване против Начо, само че зад топката застана Карим Бензема и смекчи малко загубата.

Минута преди края на срещата Хави Ернандес беше най-съобразителен при безредие в наказателното поле на Атлети и означи за крайното 7:3.
 Реал (Мадрид) притегли халфа на Сарагоса Алберто Соро
Братът на Пеп уреди най-новия трансфер в Реал (Мадрид)

20-годишният полузащитник подписа договор за пет сезона
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР