Атлетико Мадрид работи усилено по селекцията за новия сезон. Клубът

...
Атлетико Мадрид работи усилено по селекцията за новия сезон. Клубът
Коментари Харесай

Атлетико Мадрид извади 50 милиона евро за Бруно Фернандеш

Атлетико Мадрид работи интензивно по селекцията за новия сезон. Клубът се раздели с играчи от калибъра на Диего Годин, Хуанфран и Лукас, а на изхода е и Антоан Гризман. Поради тази причина Диего Симеоне се надява на “Уанда Метрополитано” да дойдат качествени нови попълнения, а един от набелязаните играчи е халфът на Спортинг (Лисабон) Бруно Фернандеш. “Дюшекчиите” желаят да изпреварят конкуренцията за подписа му и към този момент са отправили оферта на стойност 50 милиона евро плюс спомагателни бонуси.

Фернандеш е един от най-желаните играчи през това лято. Интерес към него има от страна на куп европейски грандове, измежду които Пари Сен Жермен, Манчестър Сити, Манчестър Юнайтед, Тотнъм, Милан и Ювентус. Именно това е и главната причина от Атлетико Мадрид да бързат да завършват прехвърлянето, преди някой различен да ги изпревари.

24-годишният Фернандеш направи смъртоносен сезон с екипа на “Лисабонските лъвове”. Той означи 32 гола и направи 18 асистенции в 53 мача във всички шампионати за Спортинг.


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР