Атлетико Мадрид продължава да пилее точки в Ла Лига. Днес

...
Атлетико Мадрид продължава да пилее точки в Ла Лига. Днес
Коментари Харесай

Головата немощ не спира да мъчи Атлетико

Атлетико Мадрид продължава да пилее точки в Ла Лига. Днес тимът на Диего Симеоне направи нулево тъждество като посетител на Виляреал и не можа да се придвижи по-напред от шестото място в класирането. " Дюшекчиите " имат 26 точки, колкото и Атлетик Билбао и Реал Сосиедад. Мадридският отбор е приключил наедно в 8 от 16-те си мача и е вкарал едвам 16 гола.

Виляреал е в още по-лоша форма. " Жълтата подводница " е без победа в шест следващи мача и се намира на 12-а позиция в таблицата. Съставът на Хави Кайеха завоюва за последно на 25 октомври - 4:1 против Алавес.

В съпоставяне с дербито против Валенсия (1:2), в състава на Виляреал имаше две промени, като измежду титулярите се появиха Висенте Ибора и Самуел Чуквуезе. Заради травми мача пропуснаха Сантиаго Касорла, Бруно Сориано и Алберто Морено.

Симеоне пък не можеше да разчита на Диего Коща, Стефан Савич и Хосе Хименес. В предни позиции предстоящо започнаха Алваро Мората и Жоао Феликс, а на дсния фланг на отбраната Сантиаго Ариас беше предпочетен пред Киърън Трипиър.

Испанският тенисист Роберто Баутиста Агут алегорично извърши центъра на " Естадио де ла Серамика ", а също така получи от домакините фланелка на тима със своето име и №9.

МИНУТА Пожарна охрана МИНУТА
СТАТИСТИКА ОТ МАЧА
КЛАСИРАНЕ
ГОЛМАЙСТОРИ
ПРОГРАМА Примера дивисион 16 кръг, петък 6 декември  Виляреал 0:0краен резулат  Атлетико Мадрид
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР