Атлетико Мадрид преживя ново голямо разочарование в рамките на няколко

...
Атлетико Мадрид преживя ново голямо разочарование в рамките на няколко
Коментари Харесай

Атлетико тръгна от ада към рая, но си остана в ада

Атлетико Мадрид претърпя ново огромно отчаяние в границите на няколко дни тази седмица. След като в сряда отборът на Диего Симеоне пропусна дузпа в последната минута и отпадна от Шампионската лига поради 2:2 с Байер (Леверкузен), в този момент той загуби с 2:3 при визитата си на намиращия се в зоната на изпадащите Кадис в среща от Ла Лига. Столичани изоставаха с 0:2 до 85-ата минута, само че съумяха да изравнят и даже пропуснаха две положения за гол за 3:2. В края обаче те получиха трето попадение и останаха с празни ръце.

На всичко от горната страна нападателят Алваро Мората получи травма три седмици преди началото на Световното състезание.

Срещата освен приключи кошмарно за Атлети, само че и стартира по този метод, откакто Тео Бонгонда вкара за Кадис още в първата минута.

Мората пък беше сменен наложително в 10-ата.

Гостите пробваха какво ли не да изравнят за 1:1, само че в 81-вата позволиха втори гол, откакто прецизен беше Алекс Фернандес.

Жоао Феликс и Антоан Гризман, които се бяха появили след час игра, взеха нещата в свои ръце. В 85-ата португалецът направи впечатляваща странична ножица, при която Луис Ернандес от състава на домакините отклони топката в своята мрежа за 2:1.

В 89-ата Феликс вкара за 2:2 след асистенция на Гризман.

Последваха два огромни пропуща на Атлетико, като късмет нямаха Саул Нигес и Феликс.

В последна сметка “дюшекчиите ” освен не стигнаха до успеха, а даже изгубиха, защото след приключването на даденото 8-минутно продължение Рубен Собрино донесе триумфа на Кадис с прецизен удар за 3:2.

Гледайте спорт на MAX с всички най-вълнуващи мачове от испанската LaLiga, онлайн, единствено в ефира на MAX Sport 4.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР