Атлетико (Мадрид) победи у дома Рома с 2:0 в среща

...
Атлетико (Мадрид) победи у дома Рома с 2:0 в среща
Коментари Харесай

Атлетико запази надежди за осминафинал

Атлетико (Мадрид) победи вкъщи Рома с 2:0 в среща от петия кръг на група "C " в Шампионската лига и резервира минималната си вяра, че може да се пребори за втората позиция и класиране на осминафиналите в шампионата.

И двата отбора се хвърлиха в офанзиви още през цялото време, само че не създаваха чисти голови положения. Гостите комбинираха умерено и бяха по-опасни през първата част. Малко преди почивката Аугусто Фернандес вкара гол за домакините, само че съдията бе отсъдил преди този момент нарушаване за игра с ръка.

След почивката „ дюшекчиите” заиграха по-активно, само че все пак „ вълците” първи бяха на път да вкарат гол. В 64-ата минута Раджа Наинголан уцели страничния дирек на вратата, защитавана от Ян Облак.

Симеоне пусна в игра Кевин Гамейро и испанците заиграха с трима чисти нападатели, а това даде резултат. В 69-ата минута Антоан Гризман осъществя хубав гол за 1:0.

В 83-ата минута гостите останаха с човек по-малко, откакто Бруно Перес беше изпъден за втори жълт картон. Две минути по-късно Кевин Гамейро удвои задатъка на домакините и постави точка на разногласието.

След триумфа си “дюшекчиите” имат 6 точки, до момента в който “вълците” са с 8. Лидер и сигурен осминафиналист е Челси с 10 точки. В последния кръг на 5 декември Атлетико гостува на Челси и би трябвало да търси наложителна победа в Лондон, като в това време ще се надява Рома да не завоюва вкъщи против Карабах.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР