Атлетико Мадрид победи Лацио с 2:0 у дома и спечели

...
Атлетико Мадрид победи Лацио с 2:0 у дома и спечели
Коментари Харесай

Атлетико Мадрид се справи с Лацио и спечели групата си в ШЛ

Атлетико Мадрид победи Лацио с 2:0 вкъщи и завоюва група Е на Шампионска лига. Антоан Гризман (6) и Самуел Лино (51) бяха точни за " дюшекчиите ". Гол на Марио Ермосо през първото полувреме беше анулиран поради засада. 

Така испанският отбор събра 14 точки и зае първата позиция, до момента в който римските орли остават втори с 10 точки. Трети остана Фейенорд с шест, до момента в който Селтик приключи четвърти с 4 точки. 

Домакините поведоха още в 6-ата минута. Тогава Самуел Лино лиши топката от Матео Гендузи, навлезе в наказателното поле и подаде към Антоан Гризман, който не сбърка. В 14-ата минута Гендузи можеше да се реваншира за грешката си, само че стреля право в Ян Облак. 

" Орлите " можеше да изравнят в 26-ата минута. Тогава Чиро Имобиле овладя подаване на Луис Алберто, само че ударът му профуча около вратата. 

В 38-ата минута Марио Ермосо вкара втори гол за " дюшекчиите ". Попадението обаче беше анулирано след намесата на ВАР поради засада. 

Атлетико Мадрид стартира по-добре и втората част, като в 51-ата минута Самуел Лино с удар от воле вкара хубав гол и удвои преднината на мадридчани. 

В 64-ата минута Фелипе Андерсон получи с тил към вратата, обърна се и намесе удар, само че Облак улови. Малко по-късно словенският вратар се оправи и с удар на Тати Кастеянос. 

В 74-ата минута Алваро Мората можеше да вкара трети гол, само че от близко пропусна. Минута по-късно гостите имаха искания за дузпа, откакто Кастеянос падна в наказателното поле, само че съдията даде сигнал играта да продължи. 
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР