Атлетико Мадрид отпадна от Шампионска лига и ще трябва да

...
Атлетико Мадрид отпадна от Шампионска лига и ще трябва да
Коментари Харесай

Последният път, в който Атлетико отпадна от ШЛ, печели Лига Европа

Атлетико Мадрид отпадна от Шампионска лига и ще би трябвало да се концентрира върху мачовете си от Лига Европа, откакто приключи трети в своята група след тимовете на Рома и Челси. За повторно в историята на „ колчонерите “ се случва сходен процес на събитията.

През сезон 2009/10 Атлетико Мадрид бе управителен първо от Абел Ресино, а по-късно и от Кике Санчес Флорес. „ Дюшекчиите “ още веднъж приключиха трети в своята група след тимовете на Челси и Порто и пред последния Апоел Никозия.

Няколко месеца по-късно Атлетико Мадрид съумя да завоюва Лига Европа, откакто отстрани отборите на Галатасарай, Спортинг Лисабон, Валенсия, Ливърпул, а на финала победи Фулъм. Това бе втората европейска купа в историята на „ дюшекчиите “.

Сега момчетата на Диего Симеоне ще играят в Лига Европа и без никакво подозрение ще бъдат едни от любимците в конкуренцията.

Симеоне начерта новия проект

Последният мач на Атлетико Мадрид в Лига Европа бе на 21 февруари 2013 година, когато „ дюшекчиите “ завоюваха с 1:0 гостуването си на Рубин Казан в Русия, само че в първата среща бяха позволили проваляне с 0:2 и отпаднаха от конкуренцията.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР