Атлетико Мадрид не се е отказал от идеята да привлече

...
Атлетико Мадрид не се е отказал от идеята да привлече
Коментари Харесай

Атлетико Мадрид не се е отказал от Лаказет

Атлетико Мадрид не се е отказал от концепцията да притегли в състава си нападателя на, твърди " AS ". Французинът от дълго време е в полезрението на " Дюшекчиите ", които обмислят опцията да се възползват от обтегнатите връзки сред нападателя и мениджъра и да го завлечен от " ".

Артета приготвя сериозна чистка и възобновяване на състава. Първата стъпка бе раздялата със Сеад Колашинац и, а до края на месеца се чака същото да се случи и със Сократис Папастатополус. Няма да е изненада, в случай че и Лаказет попадне в тази група, изключително в случай че за него дойде добра оферта. Артета даже към този момент е набелязал евентуален заместител в лицето на Одсън Едуард от Селтик.

В момента чартърен от Арсенал в Атлетико е халфът. Въпреки това двата клуба не са в доста положителни връзки, а повода за това бе, че " Артилеристите " отмъкнаха халфа. Шефовете обаче може и да загърбят разликите си и да седнат на масата за договаряния за Лаказет, защото сходна договорка може да се окаже взаимноизгодна.

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР