Атлетико Мадрид надви трудно Кадис с минималното 2:1 у дома

...
Атлетико Мадрид надви трудно Кадис с минималното 2:1 у дома
Коментари Харесай

Де Пол прати Атлетико на третото място в Ла Лига

Атлетико Мадрид надделя мъчно Кадис с минималното 2:1 вкъщи в първи дуел от 28-ия кръг на испанската Ла Лига.

Под проливния дъжд на „ Уанда Метрополитано “ първенците стартираха стремително и поведоха още в третата минута посредством Жоао Феликс. След няколко рискови шута по посока вратата на Ян Облак обаче гостите стигнаха до изравнителен гол току преди почивката посредством Алваро Негредо, който се разписа след асистенция на Алфонсо Еспино. След паузата Атлети стигна до трите точки след точната намеса на Родриго Де Пол.

Възпитаниците на Диего Симеоне приключиха с 10 души на терена след директния червен картон на влезлия от аварийна пейка Хавиер Серано. В последна сметка, те удържаха нежния си задатък и се изкачиха до третото място в класирането с актив от 51 точки, на три пред четвъртия Барселона, който обаче има два мача по-малко. Кадис остава в зоната на изпадащите с 24 пункта, на една от намиращия се над чертата Гранада, който занапред ще изиграе своя дуел.

За отбора на Серхио Гонзалес следва домакинство на Виляреал, до момента в който „ дюшекчиите “ първо гостуват на Манчестър Юнайтед в мач-реванш от осминафиналите на Шампионска лига след 1:1 в първия мач в Испания, а по-късно пътуват за аудиенция на Райо Валекано за състезание.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР