Атлетико Мадрид надви Кадис с 3:2 като домакин в двубой

...
Атлетико Мадрид надви Кадис с 3:2 като домакин в двубой
Коментари Харесай

Атлетико Мадрид записа трети пореден успех в Ла Лига

Атлетико Мадрид надделя Кадис с 3:2 като хазаин в дуел от осмия кръг на футболния шампионат в Испания и реализира трета поредна победа. Успехът изкачи Атлетико на четвърто място в класирането с 16 точки и мач по-малко. Кадис към този момент четири срещи няма победа в Ла Лига и заема 12-о място с 9 точки все още.

Грандът от Мадрид позволи закъснение от 0:2 доникъде на първото полувреме след мощно начало за футболистите на Кадис. Бразилецът Лукаш Пиреш изведе гостите напред в 12-ата минута с удар отблизо разстояние, а в 27-ата Роджър Мартин бе прецизен за 2:0 за Кадис.

Атлетико Мадрид понижи на 1:2 с попадение с глава на Анхел Кореа в 32-ата минута, а Науел Молина изравни резултата в 46-ата. Победният гол бе дело на Анхел Кореа в 66-ата минута на срещата.

28-годишният аржентински нападател осъществя три гола в последните пет мача от Ла Лига.

„ Обратът ме прави доста благополучен, тъй като не беше елементарно, когато изоставахме с две попадения. Спокойствието на тима оказа помощ да намерим метод да победим “, съобщи старши треньорът на Атлетико Мадрид Диего Симеоне.

В другата среща от кръга късно нощес Бетис се наложи над Валенсия с 3:0 и заема седмата позиция във краткотрайното нареждане с 12 точки. За Валенсия загубата бе втора поредна и тимът държи девето място с 10 точки.

За домакините се разписаха Асане Диао в 41-ата минута, Марк Рока в 52-ата и Абдесамад Езалзули в 85-ата минута на дуела.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР