Атлетико Мадрид и Тотнъм може да влязат в трансферна битка

...
Атлетико Мадрид и Тотнъм може да влязат в трансферна битка
Коментари Харесай

Атлетико Мадрид и Тотнъм влизат в трансферна битка за Боздоган

Атлетико Мадрид и Тотнъм може да влязат в трансферна борба за подписа на младия гений на Шалке 04 Джан Боздоган, твърди " Мундо Депортиво ". 19-годишният футболист проби в първия тим на отбора от Гелзенкирхен през този сезон и записа 3 мача в Бундеслигата. Освен това той впечатлява и с изявите си за втория тим на кралскосините, с които е привлякъл интереса на европейските грандове към себе си.

Смята се, че Атлетико е любимец за подписа на Боздоган. Диего Симеоне ще търси укрепване в халфовата линия, изключително в случай че клубът се раздели с Томас Партей и Тома Льомар. Първият е в полезрението на Арсенал, като се счита, че лондончани са подготвени да платят откупната му уговорка в размер на 50 милиона евро. Вторият пък не влиза в проектите на наставника, който е подготвен да се раздели с него при добра оферта.

В същото време обаче Боздоган е хванал окото и на Жозе Моуриньо. Португалският експерт е подготвен да се опита да го отмъкне под носа на " Дюшекчиите ". Смята се, че " Шпорите " са подготвени да извадят 10 милиона евро, с цел да си обезпечат услугите на немския гений.

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР