Атлетико Мадрид и Манчестър Юнайтед играят при резултат 1:0 на

...
Атлетико Мадрид и Манчестър Юнайтед играят при резултат 1:0 на
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Атлетико Мадрид - Ман Юнайтед 1:0, греда за дюшекчиите

Атлетико Мадрид и Манчестър Юнайтед играят при резултат 1:0 на "Уанда Метрополитано " в първи осминафинал сред двата отбора в Шампионската лига. Попадението означи Жоао Феликс с глава в седмата минута. Двубоят може да наблюдавате минута по минута тук на Gong.bg .

Още в третата минута защитата на Юнайтед се пропука и позволи късмет пред личната си врата. Анхел Кореа откри Хименес на фронтална позиция на към 10 метра от вратата на гостите, само че изстрелът на уругваеца бе блокиран.

Четири минути по-късно отлично центриране на Ренан Лоди бе засечено от Жоао Феликс. Португалецът направи страховит плонж и с глава прониза Де Хеа.

След към половин час игра удар на един от най-активните в състава на "лос рохибланкос " - Ренан Лоди се оплете в мрежата в профил, за благополучие на Ралф Рангник и отбора от Манчестър. Две минути след удара на Лоди, пристигна и първият удовлетворителен изстрел на гостите. Роналдо опитва мерника си, само че бе неакуратен.

В последната минута на първата част още веднъж Лоди даде хубава топка в наказателното поле на британския отбор, само че Вършалко от няколко метра не можа да засече добре и прати топката в тялото на бранител на Юнайтед, а от там тя се отби в напречната греда над Де Хеа.

LIVE / Атлетико Мадрид - Манчестър Юнайтед 1:0

1:0 Жоао Феликс 7`

Атлетико Мадрид: Ян Облак, Шиме Вършалко, Стефан Савич, Хосе Хименес, Рейнилдо, Ренан Лоди, Маркос Йоренте, Жофри Кондогбия, Ектор Ерера, Анхел Кореа, Жоао Феликс

Мениджър: Диего Симеоне

Our starting XI
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР