Атлетико (Мадрид) и Диего Симеоне вече са седнали на масата,

...
Атлетико (Мадрид) и Диего Симеоне вече са седнали на масата,
Коментари Харесай

Диего Симеоне преговаря за нов договор с Атлетико

Атлетико (Мадрид) и Диего Симеоне към този момент са седнали на масата, с цел да проучат удължаването на контракта, който изтича идващия юни.

Наталия, сестрата и сътрудник на Чоло, е била в офисите на " Метрополитано " в понеделник, с цел да се срещне с Мигел Анхел Хил Марин в една изцяло хармонична среща, която е на път да даде плод в обновяването на договора, написа " Marca ".

Според испанското издание остава единствено да бъде конкретизирана продължителността на контракта на Симеоне. Клубът предлага три сезона, само че треньорът не би отказал да подпише за два.

Това не е първият път, когато Наталия Симеоне и изпълнителният шеф на Атлетико се виждат, защото първият контакт щеше да се състои предишния вторник.

Предложението на Атлетико се основава на удължение с три сезона, до 2027 година, със доста понижение на възнагражденията на най-хубавия треньор в историята му. Чоло, от своя страна, разбирайки икономическата обстановка на клуба, е подготвен да поеме напъните и да понижи доста заплатата си.
 Атлетико (Мадрид) победи Алавес с 2:1 в мач от Ла Лига
Атлетико не стопира да диша във врата на Реал (Мадрид) и Барселона

Ето подробности
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР