Атлетико Мадрид и Барселона играят при 0:1 в мач от

...
Атлетико Мадрид и Барселона играят при 0:1 в мач от
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Атлетико Мадрид - Барселона 0:1, Дембеле бележи

Атлетико Мадрид и Барселона играят при 0:1 в мач от 16-ия кръг на Ла Лига. В 22-ата минута Усман Дембеле откри резултата.

Първата по-добра обстановка се откри пред Барселона. В 3-ата минута топката стигна до Ансу Фати в наказателното поле, който насочи удар, само че топката беше блокирана от Хосе Хименес. Малко по-късно 19-годишният халф Пабло Бариос насочи удар от 12-13 метра, само че не затрудни Тер Стеген. В 9-ата минута Андреас Кристенсен напредна през центъра шутира, само че Ян Облак се оправи. 

Секунди по-късно Бариос сбърка, а от това се въползва Ансу Фати. Младокът насочи удар, който Хименес съумя да блокира и да предотврати съществени неприятности за своя вратар. 

В 22-ата минута Барселона поведе. Педри проби през центъра, като се оправи с трима противници. Халфът пусна към Гави, който се освободи от Хименес и подаде към Усман Дембеле, а френското крило с удар в далечния ъгъл вкара за 0:1. 

Две минути по-късно каталунците пропуснаха страхотна опция за второ попадение. Рейнилдо сбърка и изведе Педри самичък против Облак. Полузащитникът обаче се забави, само че въпреки всичко насочи удар, който Науел Молина съумя да избие. 

Атлетико Мадрид - Барселона 0:1

0:1 Усман Дембеле (22)

Атлетико:  Облак, Молина, Савич, Хименес, Мандава, Бариос, Коке, Йоренте, Караско, Гризман, Жоао Феликс

Барселона:  Тер Стеген, Кунде, Араухо, Кристенсен, Балде, Бускетс, Де Йонг, Гави, Педри, Дембеле, Фати
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР