Атлетико е господарят на Мадрид, след успех в столичното дерби

...
Атлетико е господарят на Мадрид, след успех в столичното дерби
Коментари Харесай

Страхотен двубой в битката за Мадрид

Атлетико е господарят на Мадрид, след триумф в столичното дерби против Реал с 3:1. Двата отбора сътвориха същинско шоу на “Уанда Метрополитано ”. Ефективността и убийствените контраатаки на “дюшекчиите ” се оказаха смъртоносното оръжие, свалило Реал от върха в Ла Лига.

 Снимка: БГНЕС

Головете осъществиха Алваро Мората (4′, 46′) беше прецизен два пъти, а Антоан Гризман (18′) – един път. Тони Кроос (35′) пък означи почетното попадение за “лос бланкос ”, за които това беше първо проваляне през сезона след шест следващи триумфа.

Интересен факт от дуела беше, че и трите гола за домакините бяха маркирани с глава. Непосредствено преди началото на мача имаше минута безмълвие в памет на умрелия локален публицист Пепе Доминго Кастаньо.

 Снимка: БГНЕС

“Белият балет ” не съумя да се върне отпред в класирането и вместо това заема третото място с актив от 15 точки или с една по-малко от водачите Барселона и Хирона. Атлетико Мадрид пък е на петата позиция с 10 точки, като изпреварва Валенсия и Райо Валекано с  по-добра голова разлика.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР