Атлетик (Куклен) победи Сокол (Марково) с 2:0 в регионалното дерби

...
Атлетик (Куклен) победи Сокол (Марково) с 2:0 в регионалното дерби
Коментари Харесай

Атлетик спечели регионалното дерби срещу Сокол , Серафим Михайлов отново бележи

Атлетик (Куклен) победи Сокол (Марково) с 2:0 в районното дерби от 24-ия кръг на Трета лига - Югоизточна група. „ Баските” имаха преимущество на своя стадион и съумяха да убият интригата с по едно попадение във всяко полувреме. Резултатът бе открит от Серафим Михайлов.

Пробвалият се преди години в Манчестър Сити нападател се възползва от едно остро центриране от крилото. Топката мина през съвсем цялата защита на гостите и Михайлов я засече с крайник на далечна греда - 1:0. Това бе втори гол за Серафим, откогато бе притеглен в Атлетик през пролетния полусезон. Второто попадениe за възпитаниците на треньора Христо Телкийски падна след почивката след статично състояние. „ Баските” извършиха фаул, при който топката бе центрирана в наказателното поле, където Александър Христев я засече с глава за 2:0.

Победата прати тима на Атлетик (Куклен) на 7-о място във краткотрайното класиране с актив от 35 точки, колкото има и отборът на Миньор (Раднево). В идващия кръг Атлетик приема точно Миньор на 10 април от 17 часа.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР