Атлетик Билбао записа разгромна победа с 4:0 в домакинството си

...
Атлетик Билбао записа разгромна победа с 4:0 в домакинството си
Коментари Харесай

Братя Уилямс поведоха Атлетик за разгром над Алмерия

Атлетик Билбао записа разгромна победа с 4:0 в семейството си на Алмерия от 7-ия кръг на Ла Лига. Баските изиграха доста мощен мач и можеха да завоюват и по-убедително. В основата на триумфа бяха братя Уилямс, който комбинираха прелестно между тях за първия и третия гол. Иняки откри резултата в 10-ата минута, а Нико се разписа в 62-рата минута. Другите две попадения пък бях дело на Охиан Сансет в 17-ата и Микел Весга от дузпа в 84-тата минута.

Домакините стартираха мача мощно и в 10-ата минута Нико Уилямс центрира за Иняки Уилямс, който с глава бе прецизен за 1:0.

В 17-ата минута резултатът бе подсилен. Оскар де Маркос пусна съвършен извеждащ пас за Сансет, който без дабавяне прати топката в мрежата за 2:0.

В 50-ата минута Иняки Уилямс заби втори гол, само че той бе анулиран поради засада.

В 62-рата минута братя Уилямс още веднъж демонстрираха страховит синхрон, като този път Иняки изведе Нико в наказателното поле, той се пребори със бранител и от близко бе прецизен за 3:0.

В 84-тата минута баските си завоюваха и дузпа, а Микел Весга осъществя от бялата точка, оформяйки крайното 4:0.

С тази победа Атлетик излезе на 3-ото място във краткотрайното класиране с 16 точки. Алмерия остава на 17-ата позиция с актив от 4 точки
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР