Атлетик Билбао се класира за финала на Суперкупата на Испания

...
Атлетик Билбао се класира за финала на Суперкупата на Испания
Коментари Харесай

"Атлетик" на финал за Суперкупата след обрат


" Атлетик " Билбао се класира за финала на Суперкупата на Испания и ще спори за трофея с " Реал " Мадрид! Баските отстраниха " Атлетико " Мадрид в полуфиналите след триумф с 2:1. Тимът на Марселино Гарсия Торал се наложи с поврат в последния четвърт час на дуела.

На ст. " Крал Фахд " в саудитската столица Рияд, " Атлетико " поведе в 62', когато вратарят Унай Симон си означи автогол.

" Атлетик " обаче се активизира и реализира поврат в последния четвърт час. Първо Йерай Алварес изравни в 77', а по-късно влезлият като запаса Нико Уилямс осъществя победното попадение в 81'.

" Атлетико " приключи срещата с човек по-малко поради пряк червен картон на Хосе Хименес в четвъртата минута от добавеното време. Уругвайският национал беше изпъден за брутално нарушаване.

Във финала, който ще се играе в неделя (16 януари) и също ще бъде излъчен директно по bTV Action от 20:00 ч., " Атлетик " ще се изправи против " Реал " Мадрид. Кралският клуб стигна до борбата за купата след победа над " Барселона " с 3:2 след продължения в полуфиналното Ел Класико.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР