АТЛАНТИК СИТИ, Ню Джърси (AP) — Това е най-доброто време

...
АТЛАНТИК СИТИ, Ню Джърси (AP) — Това е най-доброто време
Коментари Харесай

„Всеки удар има значение за някого.“ Баскетболните фенове се наслаждават и залагат на турнира March Madness

АТЛАНТИК СИТИ, Ню Джърси (AP) — Това е най-хубавото време от годината за Марк Бауърс: Ден след ден колежански баскетбол без спиране, всичко това с следващи резултати.

„ Обичам какъв брой се вълнуват всички – всеки удар има значение за някого: за разпределението на точките, общия брой, в скоба “, сподели той. „ Някой е благополучен и някой е смутен от всеки удар. “

Особено тези, които имат малко пари в играта. Годишните шампионати по баскетболен шампионат на NCAA за мъже и дами са най-големите събития за залагания през годината, обхващащи няколко седмици.

Американската асоциация на игрите пресмята, че възрастните американци законно ще залагат $2,72 милиарда на шампионатите тази година, с спортните залагания са законни в 38 щата плюс Вашингтон, окръг Колумбия.

Оставяйки настрани финансите, началото на мартенската полуда е културно събитие в Съединени американски щати, като хората си потеглят от работа, с цел да се насладят на телевизионни обръчи. Други, които вървят на работа, може да се преструват на з...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР