АТЛАНТИК СИТИ, Ню Джърси (АП) — Дори и с две

...
АТЛАНТИК СИТИ, Ню Джърси (АП) — Дори и с две
Коментари Харесай

Насочено към безопасността, стесняването на пътя в Атлантик Сити ускорява страховете от по-лош трафик в хазартния курорт

АТЛАНТИК СИТИ, Ню Джърси (АП) — Дори и с две ленти във всяка посока, основният път през Атлантик Сити може да бъде задръстен от трафик, изключително в дните, когато има един или повече огромни концерти в града.

Сега, с цел да получи достъп до федерални и щатски средства за сигурност на автомагистралите за ремонт на окаяното положение на Atlantic Avenue, градът се причислява към главното искане на двете държавни управления като стесняват пътното платно от четири ленти на две, в името на отбраната на пешеходците.

Скептиците предизвестяват за още по-лоши тапи в Меката на хазарта. Но градът отхвърля опасенията си по отношение на измененията, изключително в светлината на безплатните усъвършенствания, които споделя, че получава.

Атлантик Авеню обгръща цялата дължина на курорта, само че това не е пътят, на който се намират шест от деветте казина на града. Те са ситуирани по продължение на Пасифик авеню, блок на изток, който е и ще остане по едно платно във всяка посока.

Кметът Марти Смол назова ком...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР