Атлантическият съвет призовава ПП-ДБ да подкрепи кабинета на ГЕРБ-СДС и

...
Атлантическият съвет призовава ПП-ДБ да подкрепи кабинета на ГЕРБ-СДС и
Коментари Харесай

Атлантическият съвет призовава ПП-ДБ да подкрепи кабинета на ГЕРБ-СДС и да му даде 100 дни шанс

Атлантическият съвет приканва ПП-ДБ да поддържа кабинета на ГЕРБ-СДС и да му даде 100 дни късмет.

 

Това се споделя в позиция на съвета, публикувана в формалната му фейсбук страница. 

 

Поводът е гласуването на препоръчаното с първия мандат държавно управление.

 

От Атлантическият съвет пишат още: " Въпреки разломните несъгласия сред ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ, през днешния ден ползата на България да пази своята сигурност срещу съветската хибридна експанзия е над всичко " и прибавят:

" Влизането в Еврозоната и присъединението към Шенген и по суша не могат да бъдат заложници на тяснопартийни ползи. Икономическото ни развиване като част от Европейски Съюз зависи от политическата непоклатимост ".

 

" По-добре 100 дни късмет за евроатлантическо ръководство със мощна и настояща евроатлантическа съпротива, в сравнение с за следващ път 100 дни политическо безвремие на нови избори ", считат от организацията.

 

Вижте цялата позиция:

 

ПОЗИЦИЯ
на
Атлантическия съвет на България
във връзка гласуването на препоръчаното с първия мандат държавно управление

Атлантическият съвет на България приканва всички евроатлантически насочени народни представители, които отстояват цивилизационния избор на страната и обществото да бъдем част от НАТО и Европейски Съюз, да дадат 100 дни късмет на препоръчаното с първия мандат държавно управление.

Въпреки разломните несъгласия сред ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ, през днешния ден ползата на България да пази своята сигурност срещу съветската хибридна експанзия е над всичко.

Влизането в Еврозоната и присъединението към Шенген и по суша не могат да бъдат заложници на тяснопартийни ползи. Икономическото ни развиване като част от Европейски Съюз зависи от политическата непоклатимост.

Затова се обръщаме особено към ПП-ДБ да проявят разсъдък и да бъдат мощна съпротива, част от евроатлантическото болшинство от народни представители в 50-то Народно заседание.

Ако ПП-ДБ не желаят да гласоподават " За " оферти кабинет, те могат да създадат допустимо избирането му като не вземат участие в гласуването. По този метод ПП-ДБ могат да дадат 100 дни късмет на държавното управление, а и на себе си да бъдат ярка и мощна съпротива, която да извлече нужните поучения от резултатите от последните избори.

По-добре 100 дни късмет за евроатлантическо ръководство със мощна и настояща евроатлантическа съпротива, в сравнение с за следващ път 100 дни политическо безвремие на нови избори.

Атлантически съвет на България

София, 2 юли 2024 година

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР