Атлантическият съвет на България изпрати специално писмо до руския посланик

...
Атлантическият съвет на България изпрати специално писмо до руския посланик
Коментари Харесай

Атлантици в писмо до Митрофанова: Разграничете се от Путин, не ставайте престъпник, ще получите политическо убежище от България

Атлантическият съвет на България изпрати особено писмо до съветския дипломат в София Елеонора Митрофанова. Те приканват дипломата неотложно да се разграничи от кървавата политика на Владимир Путин и да осъди съветската война против Украйна. Атлантиците приканват Митрофанова да оглави митингите в дипломатическите среди против режима в Кремъл, а в случай че се наложи България ще и даде политическо леговище, с цел да не бъде покосена с коктейл с Новичок. Ако не се разграничи от античовешката политика на Путин, Митарофанова ще се подреди до военнопрестъпници, за които ще има тежко отмъщение в съда в Хага.

Ето цялостния текст на писмото им:

До посланика на съветската федерация в България госпожа Елеонора Митрофанова

Госпожо дипломат,
Президентът на страната, която представлявате у нас, стартира война срещу суверенна, свободна, европейска Украйна.
Руските въоръжени сили всеки ден правят военни закононарушения и закононарушения срещу човечеството. За тези закононарушения отговорните, отпред с Владимир Владимирович Путин, ще бъдат съдени от интернационален арбитражен съд.
Режимът на Владимир Путин прави чудовищни закононарушения освен против Украйна, само че и против личния си съветски народ, като по този метод всеки, който продължава да служи на този престъпен режим, става съизвършител в осъществяваните закононарушения.
Поради всичко това Ви призоваваме
НЕЗАБАВНО И ПУБЛИЧНО ДА съдебна експертиза РАЗГРАНИЧИТЕ ОТ ПРЕЗИДЕНТА ВЛАДИМИР ПУТИН И ОТ НАСТОЯЩОТО ДЪРЖАВНОТО РЪКОВОДСТВО НА РУСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ.
В името на положителните връзки сред нашите два народа, изберете страната на истината и хуманността и напуснете заемания от Вас пост. Върнете се в Русия и се включете в митингите на будното съветско гражданско общество срещу войната в Украйна и срещу тиранията на Кремъл.
Призовете за същото и останалите дипломати в посолството, а и всички свои сътрудници в дипломатическите представителства на Руската Федерация по света. Въпреки, че няма да сте казус в изпълнената с сходни случай дипломатическа история на Русия и Съюз на съветските социалистически републики, ще бъдете първата в нейната най-нова история. Името Ви ще се трансформира в знаме на дипломатическата опозиция против античовечността и ще бъде вписано със златни букви в историята на пробуждането на Русия и нейния народ.
Преди да си тръгнете от София, осветете тук описите на всички сътрудници на съветските разследващи служби. Оставете ключовете от постройката на посолството на отговорно бранене при нас, в Атлантическия Съвет на България. Ние ще ги предадем на законните съветски представители в България – прогонени от Русия и репресирани от режима на Путин съветски жители.
Даваме си сметка, че това за Вас не ще бъде безвредно – целият свят знае по какъв начин режимът на Вашия шеф постъпва с инакомислещите и с критиците си. Затова ние ще приемем с цялостно схващане и състрадание, в случай че вместо дейната и извънредно рискова битка в Русия, изберете да останете в България или – още веднъж разбираемо – в някоя по-западна и по-богата страна от Европейския съюз, по-малко потърпевша от зловредното съветско въздействие. Ние ще Ви окажем цялото си подпомагане, щото да получите политическо леговище, а в случай че е неотложно – и промяна на личността, тъй като отровителите на Руската федерация малко се интересуват от държавни граници и интернационално право и заплахата да Ви намерят и изложат живота Ви на заплаха ще бъде огромна.
Ако сте в потребност, подготвени сме да Ви помогнем с превоз и пътни пари, изключително в случай че се окаже, че банковите Ви карти към този момент не действат.
Приемете откровеното и окуражаващо състрадание на всички демократично мислещи българи.
На добър час!

Атлантически съвет на България
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР