АТЛАНТА (AP) — Учениците в Джорджия показаха напредък на стандартизираните

...
АТЛАНТА (AP) — Учениците в Джорджия показаха напредък на стандартизираните
Коментари Харесай

Резултатите от тестовете за училищата в Джорджия се покачват отново през 2024 г., остават под резултатите от преди пандемията

АТЛАНТА (AP) — Учениците в Джорджия демонстрираха прогрес на стандартизираните проби, дадени през образователната 2023-2024 година, само че надалеч не е бързо възобновяване до равнищата на достижения преди пандемията, защото учениците в някои класове и предмети не демонстрират ясно възобновяване.

Министерството на образованието на Джорджия разгласява годишните резултати от теста на Milestones в петък. Учениците от 3 до 8 клас, както и гимназистите поставят проби по математика и британски език, до момента в който няколко класа поставят проби по естествени науки и обществени науки. Федералният закон изисква множеството от тестванията.

Тъй като щатът организира тест по математика за модифицирана образователна стратегия по математика, тези резултати няма да бъдат налични още няколко месеца.

Длъжностни лица в Министерството на образованието на Джорджия продължава да показва убеденост в окончателното възобновяване.

„ Видяхме облаги във всички степени и курсове за британски езикови изкуства, като се изключи клас 3, ко...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР