АТЛАНТА (AP) — Сенаторите от Джорджия дадоха окончателно одобрение в

...
АТЛАНТА (AP) — Сенаторите от Джорджия дадоха окончателно одобрение в
Коментари Харесай

Училищни ваучери на стойност $6500 идват в Джорджия, докато законопроектът получава окончателно одобрение и се насочва към губернатора

АТЛАНТА (AP) — Сенаторите от Джорджия дадоха дефинитивно утвърждение в сряда на проект за основаване на финансиране с ваучери на стойност $6500 за образование в частни учебни заведения и домашно образование, изпращане мярката до губернатор Брайън Кемп за неговия автограф.

Сенаторите гласоподаваха с 33-21 по партийна линия, с цел да одобрят измененията, които Камарата направи предходната седмица в законопроект 233 на Сената. Одобрението на Камарата от дълго време убягваше на бранителите на избора на учебно заведение в щата.

Докато предходната година провалянето на законопроекта в Камарата на представителите накара съперниците на Демократическата партия да ликуват, поддръжниците избухнаха в овации и прегърнаха, когато Сенатът утвърди мярката, отбелязвайки края на многогодишната сага за основаване на трета стратегия за Джорджия финансиране на благоприятни условия за недържавно обучение.

„ Когато приветствам през днешния ден, ще приветствам, тъй като повече родители и повече фамилии ще имат повече благоприятни условия “, сподели щатският сенатор Грег До...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР