АТЛАНТА (AP) — Сенатът на Джорджия прие законопроект във вторник,

...
АТЛАНТА (AP) — Сенатът на Джорджия прие законопроект във вторник,
Коментари Харесай

Сенатът на Джорджия прие законопроект за съживяване на надзорния панел, който според критиците е насочен към наказателното преследване на Тръмп

АТЛАНТА (AP) — Сенатът на Джорджия одобри законопроект във вторник, който ще съживи нова комисия, която съгласно някои демократи е ориентирана към нарушение на окръг Фултън Наказателното гонене от страна на Фани Уилис на някогашния президент Доналд Тръмп.

Но един от създателите на законопроекта в щатския Сенат, републиканецът Ранди Робъртсън, настоя преди гласуването, че това не е било желанието на Квалификационната комисия на прокурорите.

„ Това в никакъв случай не е било за окръжния прокурор от окръг Фултън “, сподели Робъртсън в Сената. „ Всичко, което се опитваме да създадем, е да държим всеки правосъден чиновник на същия стандарт. Това е вярното. “

Губернаторът на Грузия Брайън Кемп подписа законодателство предходната година за основаване на новата комисия. Панелът обаче не съумя да стартира работа, откакто Върховният съд на щата през ноември отхвърли да утвърди правила, регулиращи държанието му.

Законопроектът на Робъртсън и обособен законопроект, утвърден от Камарата на представит...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР