АТЛАНТА (AP) — Съдия от Джорджия, който решава дали да

...
АТЛАНТА (AP) — Съдия от Джорджия, който решава дали да
Коментари Харесай

Съдия ще обмисли дали да отстрани окръжния прокурор Фани Уилис от делото за изборите в Джорджия

АТЛАНТА (AP) — Съдия от Джорджия, който взема решение дали да в профил окръжния прокурор на окръг Фултън Фани Уилис от нейното дело за интервенция в изборите против някогашния президент Доналд Тръмп насрочи чуване за четвъртък, което се чака да се концентрира върху детайлностите за персоналната връзка на Уилис с нает от нея специфичен прокурор.

Веднага откакто се появиха изказвания за несъответствуваща сантиментална връзка сред Уилис и юриста Нейтън Уейд месец започнаха да се въртят спекулации за бъдещето на делото. Дори и обвиняването да не бъде анулирано, катаклизмът сигурно е основал нежелано разпръскване за Уилис и нейния екип и може да подкопае публичното доверие в валидността на делото.

Адвокатът на отбраната, който първи разкри връзката, споделя това основава спор на ползи и желае от съдията да отхвърли обвинителния акт и да забрани на Уилис, Уейд и техните служби да се намесват по-нататък в тази ситуация. В отговор, подаден по-рано този месец, Уилис призна за „ персонални връзки “, само че сподели,...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР