АТЛАНТА (AP) — Републиканците в Джорджия провалиха последния отчаян опит

...
АТЛАНТА (AP) — Републиканците в Джорджия провалиха последния отчаян опит
Коментари Харесай

Републиканците в Джорджия отхвърлиха последния натиск на демократите за разширяване на Medicaid

АТЛАНТА (AP) — Републиканците в Джорджия провалиха последния обезверен опит на демократите да разширят Medicaid в четвъртък в комисия в Сената на щата, разочаровайки демократите, които споделят, че водачите на Републиканската партия са се разпаднали заричане за напредване на законопроекта.

Комитетът за контролирани промишлености и комунални услуги на Сената отхвърли проекта с тъждество 7-7 гласа, откакто двама републиканци и петима демократи гласоподаваха за напредване на проекта. Законопроектът приканва страната да закупи частна здравна застраховка за възрастни с по-ниски приходи, които не са обхванати. Частната застраховка може да докара до по-високи заплащания на доставчиците на медицински услуги, в сравнение с при съществуващия проект на Джорджия за Medicaid.

Мярката беше показана от сенатора демократ Дейвид Лукас от Мейкън, който твърди, че републиканците и демократите би трябвало да сграбчен пари от федерални бонуси, които биха платили за първите две години на разширение на покритието.
Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР