АТЛАНТА (АП) — Прогресивен демократ и републиканец, работили за кратко

...
АТЛАНТА (АП) — Прогресивен демократ и републиканец, работили за кратко
Коментари Харесай

Прокурорът на окръг Фултън Фани Уилис и съдията по делото за изборите Тръмп през 2020 г. привличат първи претенденти

АТЛАНТА (АП) — Прогресивен демократ и републиканец, работили за малко в администрацията на Доналд Тръмп, се включиха в конкуренцията за областен прокурор на окръг Фултън в петък в опит с цел да в профил Фани Уилис, която беше обект на инспекция и неуместни обществени показания и чака решение на съдията дали ще бъде отстранена от делото за интервенция в изборите в Джорджия против някогашния президент.

Адвокат Крисчън Уайз Смит, който се кандидатира против Уилис преди четири години, я оспорва на първичните избори на Демократическата партия през май. Кортни Крамър, която сподели, че е била стажант в офиса на съветника на Белия дом при Тръмп за три месеца през 2018 година, беше единственият републиканец, който се класира до крайния период в петък на обяд. Общите избори са през ноември.

Междувременно съдията от Върховния съд на окръг Фултън Скот Макафи, който ръководи делото за интервенция в изборите, притегли двама кандидати за безпартийната си конкуренция през май: Робърт Патило, юрист по гражд...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР