АТЛАНТА (AP) — Повишаването на заплатите на учителите и държавните

...
АТЛАНТА (AP) — Повишаването на заплатите на учителите и държавните
Коментари Харесай

Къщата на Джорджия увеличава бюджета с повишения на заплатите на учители и държавни служители

АТЛАНТА (AP) — Повишаването на заплатите на учителите и държавните чиновници в държавните учебни заведения в Джорджия направи крачка напред във вторник, защото Комисията по бюджетните заеми на Камарата утвърди проект за разноските за бюджетна година, която стартира на 1 юли.

Бюджетът ще изразходва $36,1 милиарда държавни пари и $66,5 милиарда общо, в това число федерални и други фондове. Пълният състав ще гласоподава мярката в четвъртък, като следва спор в Сената.

Разходите в действителност ще намалеят, откакто законодателите трансформираха бюджета за тази година, с цел да усилят внезапно разноските. След като губернаторът Брайън Кемп подписа промени проект за разноските предходната седмица, Джорджия ще е похарчила $38 милиарда държавни доходи и $68 милиарда като цяло през годината, приключваща на 30 юни.

Учителите в държавните учебни заведения ще получат нарастване от $2500 при започване на юли 1, повишение на междинното възнаграждение на учителите в Джорджия над 65 000 $ годишно, както републиканският губе...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР