АТЛАНТА (АП) — Някои сенатори от Джорджия искат да накажат

...
АТЛАНТА (АП) — Някои сенатори от Джорджия искат да накажат
Коментари Харесай

Законопроектът на Джорджия ще наказва градове и окръзи, които нарушават закона срещу „убежището“ за имигранти

АТЛАНТА (АП) — Някои сенатори от Джорджия желаят да санкционират градове и окръзи, които съгласно тях нелегално укриват имигранти, които са в страната без позволение посредством спиране на по-голямата част от държавната помощ за локалното държавно управление и премахване на определени длъжностни лица от служба.

Комисията за социална сигурност на Сената гласоподава 4-1 в сряда за пренаписване на законопроект 301 на Камарата на представителите, като поддръжниците споделят, че този ход е нужен за използване щатски закон от 2009 година, който не разрешава по този начин наречените градове и окръзи-убежища.

Това е последната мярка, препоръчана от републиканците, откакто полицията упрекна венецуелски мъж, че е пребил до гибел студентка по здравна сестра в кампуса на университета в Джорджия.

Хосе Ибара беше задържан предишния месец по обвинявания в ликвидиране и нахлуване при гибелта на 22-годишния Лейкън Райли. Имиграционните управляващи споделят, че 26-годишният Ибара е минал нелегално в Съединените щати през...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР