АТЛАНТА (AP) — Нападателят на Атланта Хоукс Садик Бей ще

...
АТЛАНТА (AP) — Нападателят на Атланта Хоукс Садик Бей ще
Коментари Харесай

Нападателят на Хоукс Садик Бей аут за сезона, след като разкъса ACL на лявото коляно

АТЛАНТА (AP) — Нападателят на Атланта Хоукс Садик Бей ще пропусне остатъка от сезона, откакто раздра ACL на лявото коляно, различен сериозен удар за малтретиран от травми тим.

Хоукс към този момент играха без двама титуляри — голмайсторът Трей Йънг и Джалън Джонсън — както и аварийния център Ониека Оконгву.

Сега те изгубиха още един титуляр, до момента в който бяха затънали на равнище 29-35 и се задържаха на последното място за игра в Източната конференция.

„ Ние просто изпускахме момчета и изпускане на момчета “, сподели гардът Дежунте Мъри. " Трудно е. Мисля, че пострадванията са това, до което се свежда (доколкото) диктува по какъв начин протича сезонът ви за доста тимове. разказва се като свръхразтегнато ляво коляно. Ядрено-магнитен резонанс откри скъсана предна кръстна връзка, което ще наложи интервенция в края на сезона.

Бей се плъзна на пода от болежка, откакто спря малко и получи фаул при оставащи 10:41. Той остана вътре и направи едно от две наказателни удара, след което беше изваден и отиде в...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР