АТЛАНТА (АП) — Кампанията за президентските избори през 2024 г.

...
АТЛАНТА (АП) — Кампанията за президентските избори през 2024 г.
Коментари Харесай

Реваншът между Байдън и Тръмп се очертава с дуелни посещения в Джорджия

АТЛАНТА (АП) — Кампанията за президентските избори през 2024 година ще стартира в събота там, където завърши конкуренцията през 2020 година Или по-точно на място, където в действителност в никакъв случай не е свършвало.

Грузия беше толкоз близо преди четири години, че републиканецът Доналд Тръмп се оказва упрекнат тук за натиска си да „ откри 11 780 гласа “ и да анулира успеха на демократа Джо Байдън. Сега, преди малко след превъзходството си в Супер вторник, с цел да провеждат съвсем сигурен реванш, двамата противници ще проведат дуелни събития в положение, което и двете страни считат за основно за успеха през ноември.

„ Изборите са сложни. Сега ние сме същинска страна на бойното поле, ” сподели представителят на Съединени американски щати Никема Уилямс, демократ от Атланта, която е и ръководител на щатската партия.

Веднъж цитадела на републиканците, Джорджия в този момент е толкоз конкурентна, че нито една партия не може да се съгласи по какъв начин да опишем днешното разделяне. „ Щат 52-48 “, сподели републиканският губернатор Брайън Кемп, чиято...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР