АТЛАНТА (АП) — Индианаполис Колтс и Атланта Фалкънс разчитат на

...
АТЛАНТА (АП) — Индианаполис Колтс и Атланта Фалкънс разчитат на
Коментари Харесай

Бивши резервни QB Миншу, Хайнике в светлината на прожекторите, докато нарастващите Колтс гостуват на затихващите Фалкънс

АТЛАНТА (АП) — Индианаполис Колтс и Атланта Фалкънс разчитат на някогашни аварийни куотърбекове, до момента в който тимовете, тръгнали в противоположни направления, се приготвят за среща в неделя.

Колтс (8-6) завоюваха пет от шест с Гарднър Миншу, водещ нападението, с цел да се реалокират в дял от първото място в AFC South. Соколите (6-8) оставиха на пейката засегнатия от запаси титуляр Дезмънд Ридър за повторно този сезон след две следващи загуби. Тейлър Хайнике още веднъж влиза в титулярната роля, до момента в който Соколите се пробват да подобрят избледняващите си шансове за плейофи.

30-годишният Хайнике, който игра за Вашингтон през последните три години, е с четвъртия си тим от НФЛ. 27-годишният Миншу е с третия си. Хайнике споделя, че не познава Миншу, само че има вяра, че имат доста общи неща, в това число обичащи заниманието персони.

„ Не го познавам персонално, само че усещам, че ще бъдем много близки като другари “, сподели Хайнике в сряда. „ Просто мисля, че той наподобява по този начин, като че ли се забавлява доста, има мног...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР