АТЛАНТА (АП) — Джорджия, столица за производство на електрически превозни

...
АТЛАНТА (АП) — Джорджия, столица за производство на електрически превозни
Коментари Харесай

Губернаторът на Джорджия казва, че ще е необходима повече чиста енергия за захранване на производството на електрически превозни средства

АТЛАНТА (АП) — Джорджия, столица за произвеждане на електрически транспортни средства, би трябвало да усили доставките си на електрическа енергия, създадена без изгаряне на изкопаеми горива, с цел да отговори на търсенето на чиста сила от промишлеността, сподели губернаторът Брайън Кемп пред международните бизнес водачи в четвъртък.

Говорейки като част от панел, фокусиран върху електрическите транспортни средства на Световния стопански конгрес в Давос, Швейцария, републиканският губернатор акцентира строителството от двата нови нуклеарни реактора на Georgia Power в Plant Vogtle, покрай Аугуста – първите нови реактори в страната от десетилетия.

„ Направихме толкоз, колкото всеки различен в страната... само че ще би трябвало да имаме повече “, сподели Кемп.

За втора поредна година Кемп посещава форума на международните бизнес и политически водачи. Той сподели пред Асошиейтед прес в четвъртък в Давос, че задачата на пътуването е „ в действителност просто да продаде страната от позиция на икономическото развиване “.


Прочетете целия текст »
Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР