АТЛАНТА (AP) – Здравият Трей Йънг дава най-добрата надежда на

...
АТЛАНТА (AP) – Здравият Трей Йънг дава най-добрата надежда на
Коментари Харесай

Трей Йънг от Хоукс казва, че се чувства по-добре след загрявката в края на сезона за началния мач срещу Булс

АТЛАНТА (AP) – Здравият Трей Йънг дава най-хубавата вяра на Атланта Хоукс за превъзмогване на дългите през сезона проблеми с травми и напредва след Чикаго Булс в шампионата за плей-ин в Източната конференция.

Янг се надява, че може да обезпечи естествената си продукция, откакто изигра три мача в края на постоянния сезон. Неговите минути бяха лимитирани, откакто пропусна 23 мача заради скъсано сухожилие на лявото кутре, само че той сподели, че се надява да има естествените си минути в сряда вечерния мач в Чикаго.

Завръщането на Йънг не беше задоволително, с цел да предотврати Hawks от влизане в play-in шампионата с поредност от шест загуби. Той означи приблизително 25,7 точки през постоянния сезон, само че беше стеснен до 14, 19 и 12 точки в трите си загрявки за шампионата за игра.

„ Чувствам се доста по-добре “, сподели Йънг след Тренировката в понеделник, като добави, че закупи убеденост, като видя по какъв начин времето му за игра се увеличи до 32 минути в грозната загуба със 157-115 в Индиана, с цел да затвори ред...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР