АТЛАНТА — Федерален съдия в сряда прие нови райони за

...
АТЛАНТА — Федерален съдия в сряда прие нови райони за
Коментари Харесай

Федерален съдия приема преначертани райони за гласуване в Конгреса и законодателни органи на Джорджия, които ще облагодетелстват GOP

АТЛАНТА — Федерален арбитър в сряда одобри нови региони за гласоподаване в Конгреса и законодателни органи на Джорджия, които пазят преимуществата на републиканските партии, заявявайки основаването на ново болшинство -Черните изборни региони коригираха противозаконното разреждане на гласовете на малцинството, което го накара да подреди преначертаване на картите.

Съединени американски щати. Окръжният арбитър Стив Джоунс, в три обособени, само че сходно дефинирани заповеди, отхвърли изказванията, че новите карти не са създали задоволително, с цел да оказват помощ на чернокожите гласоподаватели. Джоунс сподели, че не може да се намесва в законодателния избор, даже в случай че републиканците се задвижат, с цел да защитят властта си. Картите бяха преначертани на скорошна специфична законодателна сесия, откакто през октомври Джоунс постанови, че предходен набор от карти нелегално е навредил на чернокожите гласоподаватели.

Одобрението на картите слага началото на тяхното потребление на идните избори през 2024 година Те вер...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР