Атина. Началникът на Генералния щаб генерал Алкивиадис Стефанис е провел

...
Атина. Началникът на Генералния щаб генерал Алкивиадис Стефанис е провел
Коментари Харесай

Еpixirimatias : Началникът на гръцкия Генерален щаб генерал Алкивиадис Стефанис е обсъдил с посланика на Кипър Кириякос Кеневезос ситуацията в региона

Атина. Началникът на Генералния щаб военачалник Алкивиадис Стефанис е провел среща с посланика на Кипър Кириякос Кеневезос, на която са били разисквани въпроси от общ интерес, както и обстановката в района, предава гръцкото електронно издание Еpixirimatias .
Според изданието кипърският посланик е бил осведомен от гръцките военни управляващи за последните събития, свързани с турските нарушавания в Егейско море.
След срещата не са правени изказвания, поради сензитивния темперамент на обсъжданите въпроси.
Еpixirimatias отбелязва, че миналата седмица е протекла под знака на засилената дипломатическа интензивност сред Атина, Никозия и Вашингтон, откакто в кипърската столица дойде на посещаване американският заместител помощник-държавен секретар на защитата по въпросите на Европа и НАТО Томас Гофъс, който е провел срещи с министъра на защитата Сава Ангелидис, както и с представители на Организация на обединените нации и на английските управляващи.

Превод и редакция: Тереза Герова
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР