Атина. Жители на най-пострадалите от пожарите селища Мати и Рафина

...
Атина. Жители на най-пострадалите от пожарите селища Мати и Рафина
Коментари Харесай

Iefimerida.gr: Създадена е открита база данни за издирване на изчезнали по време на пожарите в Мати и Рафина

Атина. Жители на най-пострадалите от пожарите селища Мати и Рафина са основали открита база данни в интернет за търсене на намиращи се в неопределеност след бедствието техни близки, написа гръцкото електронно издание " Iefimerida.gr. "
Само за няколко часа през тази нощ са оповестени фотографиите на 34 души за които се счита, че са изчезнали по време на пожарите.
Изданието прецизира, че базата е със свободен достъп и няма формален темперамент, само че в нея всеки може да разгласява снимка и данни за собствен непосредствен човек, за който няма информация след пожарите в източната част на Атика.
" Iefimerida.gr. " напомня, че от през вчерашния ден сутринта, незабавно след преодоляването на пожарите в Атика, работи телефон 199, на който могат да се подадат данни за изчезнали или да се направи нужна информация.
Спасителните екипи не престават да ревизират всяка от изгорелите къщи в Мати, като не се изключва при претърсването да се открият още изгорели хора, които към този момент попадат в описите на изчезналите.
Продължава и акцията за набиране на помощи за потърпевшите и за останалите без покрив поданици на Мати, Рафина, Кокино Лиманаки.

Превод и редакция: Мариела Русева
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР