Атина. Демонстранти започнаха да пристигат в Атина рано сутринта в

...
Атина. Демонстранти започнаха да пристигат в Атина рано сутринта в
Коментари Харесай

B92 : Засилено полицейско присъствие в Атина заради протеста за името на Македония

Атина. Демонстранти започнаха да идват в Атина рано сутринта в неделя с цел да вземат участие в провеждането на демонстрацията по отношение на името на Македония. Заради упования огромен брой участници на митинга, полицейското наличие в града е подсилено до извънредно високи равнища, оповестява сръбската медия B92 .
Очаква в митинга да вземат присъединяване и водещи фигури от най-голямата опозиционна групировка „ Нова народна власт “, чийто водач Кирякос Мицотакис съобщи, че партията му ще прояви почитание по едно и също време към тези, които са решили да вземат присъединяване в митинга, както и хората, които се опълчват на демонстрацията. Подкрепата си за митинга изрази и някогашния гръцки министър председател Антонис Самарас, който съобщи, че това ще бъде „ огромен ден за нашата страна “.
Някои централни елементи на Атина и три от метростанциите в столичното метро няма да работят в продължение на към 10 часа. Според някои източници броят на служителите на реда в града ще бъде към 4000 души.
Превод и редакция : Цанко Цолов
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР