Атанасовден е личен празник на куп известни пловдивчани, които приемат

...
Атанасовден е личен празник на куп известни пловдивчани, които приемат
Коментари Харесай

Атанас Хранов празнува 2 дни, Наско Канара черпи с риба

Атанасовден е персонален празник на куп известни пловдивчани, които одобряват поздравления и стягат софра. Общинският консултант Атанас Узунов ще почерпи за днешния си имен ден няколко пъти. Първо някогашният футболен рефер ще се отбие в Зоналния съвет към БФС Пловдив, по-късно ще събере на маса приятелите си от спортните среди. Вечерта пък кумът на Христо Стоичков ще е с най-близките си хора. Узунов се е доверил за менюто на  шефа на стадион " Пловдив " Иван Димов-Брадата. В компанията ще бъде и внукът му Наско, който е кръстен на дядо си. 

Легендата на футболния Ботев Наско Пашев ще черпи в родния си Пазарджик. Той ще бъде дружно със сина си Димитър. На масата ще има пържоли и печено пиле, а наздравиците ще се подвигат с алено вино.  

Художникът Наско Хранов подкара празника още през вчерашния ден. Той бе в Ново село, където всяка година се раздава курбан. Все отново маестрото с четката ще почерпи приятелите си с вино и мезета през днешния ден в изложба " Етерна ".  

Атанасовден е огромен празник в дома на оркестър " Канарите ". Ръководителят Атанас Стоев, неговият по-малък наследник, който носи името му - Атанас Стоев-младши, и най-малкият правоприемник на знатната фамилия, който е със същото име, ще честват в София. На трапезата ще има рибни ястия. 



Въпреки множеството служебни оперативки шефът на " Национална полиция " Атанас Илков също ще откри време да почерпи приятелите си. 

Близо 8000 са имениците, които честват Атанасовден през днешния ден в Пловдив. От тях 5056 носят името Атанас. По-малобройни са Наско (323), Таню (120), Тинка (548) и Наска (170). 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР